zondag 1 juli 2012

Sunshine Award




Een wat een leuke verrassing in mijn mailbox. De schrijfster van blijmetkleur wilde mij nomineren voor de sunshine award om mij te stimuleren door te gaan bloggen. Een betere stimulans kon ik niet krijgen dan zo'n groot compliment van een onbekende. Dus bij deze zit ik achter mijn laptop. Van de week wil ik verder gaan met bloggen, maar eerst wil ik toestemming hebben van een paar mensen om ook over hen te mogen schrijven.
Vandaag dus alleen de vragen beantwoorden die bij de Sunshine Award horen en tien andere kandidaten uitzoeken , waarvan ik vind dat zij het verdienen om ervoor in aanmerking te komen.
Favoriete dier: een giraffe (prachtige elegante dieren)
Favoriete getal:  8 (een eindeloos getal)
Favoriete non-alcoholische-drankje: thee (ik drink bijna niks anders dan dat)
Facebook of twitter:  absoluut facebook!! 
Wat is je passie: kamperen.
Krijgen of geven: het ene kan niet zonder het andere. Je weet pas hoe blij je iemand anders kan maken als je zelf ook kan genieten van het ontvangen.
Favoriete patroon: levensritme, ritme van de natuur (mag dit onder patroon vallen??)
Favoriete dag van de week: Zaterdag. Wetend dat je de dag erna ook nog vrij bent, geeft zo'n fijn gevoel.
Favoriete bloem: orchidee
Favoriet land: ik denk dan toch Italie. Naast de verschillende landschappen hou ik ook erg van de kookkunsten, levenslust en het temperament van de Italianen.


2 opmerkingen:

  1. Hoi Diana,

    Wat een eer dat je mij ook vraagt! En wat netjes!!! Super fijn! Dank je wel ook voor het compliment! Daar wordt ik blij van, andere mensen blij maken!
    Ik doe helaas niet aan awarden en dergelijke.... ik ben daar geen tegenstander van hoor, maar op een gegeven moment is eht dorogeven van zo'n award best lastig,omdat je zo in hetzelfde kringetje blijft draaien. 10 medebloggers nomineren en die ook nog willen.... helaas kan ik hem dus niet accepteren! Maar wel heel leuk dat jij weer blijft bloggen! Super! Je schrijft zo leuk en het leest zo lekker weg! Groetjes Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Diana,
    Als het niet lukt om mensen te vinden voor de Award is het niet erg hoor, het is mij ook niet gelukt.En het moeten geen 10 zijn, maar maximaal 10. Je moet je hoofd er vooral niet over breken, dan kan je beter lekker verder gaan met bloggen!
    groetjes, Famke

    BeantwoordenVerwijderen